İçeriğe geç

Uygulamalarda Türkçe Çeviri Nasıl Yapılır

Bir uygulamayı nasıl Türkçeye çevirebilirim?

Android cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın. Uygulama dilleri’ne dokunun. Değiştirmek istediğiniz uygulamayı seçin. Bir dil seçin.

Google Çeviri uygulamalarda nasıl kullanılır?

İki dilli bir konuşmayı çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde Çeviri uygulamasını kullanabilirsiniz. Aşağıdan konuşmanızdaki dilleri seçin. Alttaki konuşma simgesine dokunun. … Çeviriyi duymak için metnin herhangi bir yerine dokunun. Çeviriyi duraklatmak veya devam ettirmek için konuşun … Çeviriyi bitirmek için en üste dönün.

Ekrandaki yazıyı Türkçeye çevirir misin?

Seçili metni çevir Belgenizde, çevirmek istediğiniz metni seçin. Gözden Geçir > Çevir > Seçili Metni Çevir’i seçin.

Yabancı yazıları nasıl Türkçeye çevirebilirim?

Bilgisayarınızda Chrome’u açın. Çevirmek istediğiniz bir sayfaya gidin. Adres çubuğunun sağındaki Seç’i seçin. Sayfanın herhangi bir yerine sağ tıklayıp “[dil] diline çevir”i seçebilirsiniz.

Google çeviri ayarları nasıl yapılır?

Çeviriyi açın veya kapatın. Android cihazınızda Chrome’u açın ve Diğer ayarlar’a dokunun. Çeviri ayarları bölümünde, Sayfaları diğer dillerde Google Çeviri’ye göndermeyi öner’e dokunun.

Telefona Türkçe Dil nasıl yüklenir?

Dil değiştirme veya dil ekleme Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Home uygulamasını açın. Sağ üstteki profil resminize veya baş harflerinize tıklayın. Diller’e dokunun. Bir dil seçin. Birincil dili değiştirmek için geçerli dilinize dokunun. Başka bir dil eklemek için Dil ekle’ye dokunun.

WhatsApp’ta çeviri nasıl yapılır?

WhatsApp kullanarak nasıl çeviri yapılır? WhatsApp üzerinden çeviri göndermek için: Microsoft Translator uygulamasına gidin ve klavyeye dokunun. Göndermek istediğiniz metni çevirin.

En iyi dil çeviri uygulaması hangisi?

Google Translate Google Translate, aktif dünya dilleri hakkında veriye sahiptir ve 5.000 karaktere kadar çeviri izinleri sağlayabilir. Düşük hata toleranslarına sahip büyük paragraflarda başarılı makaleler üretebilir.

Türkçe çeviri nasıl indirilir?

Google Translate’i indirin ve kullanınAdım: Google Translate uygulamasını indirinÖncelikle Android için Google Translate uygulamasını indirin. …Adım: Google Translate’i yükleyinNot:6.

Ekran cevirisi nasıl yapılır?

Resimlerdeki metni çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde Çeviri uygulamasını açın. Hangi diller arasında çeviri yapacağınızı seçin. Kaynak dil: Bir dil seçin veya Dili algıla öğesine dokunun. Şuraya çevir: Çeviri yapmak istediğiniz dili seçin. Uygulama ana ekranında Kamera öğesine dokunun.

Bir metin nasıl Türkçeye çevrilir?

Dokunarak Çevir’i Kullanma Kopyalamak istediğiniz metni içeren bir uygulama açın Çevirmek istediğiniz metni vurgulayın Kopyala’ya dokunun Geçerli ekranda Google Çeviri’ye dokunun İstediğiniz dili seçin’e dokunun.

Telefonumu Türkçeye çevirir misin?

Android cihazınızdaki dili değiştirin. Android cihazınızda Ayarlar’a gidin. Sistem dilleri ve giriş dilleri’ne dokunun. “Sistem”i bulamazsanız, “Kişisel” altında Diller ve giriş dilleri’ne dokunun. Bir dil simgesi ekleyin. Kullanmak istediğiniz dili seçin ve dokunun. Dilinizi listenin en üstüne sürükleyin.

Google neden çeviri yapmıyor?

Yabancı bir dildeki bir web sitesini ziyaret ettiğinizde adres çubuğunda Çevir düğmesini görmüyorsanız, önce sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin. Ziyaret ettiğiniz sayfada Google Çeviri ile ilgili herhangi bir öğe görmüyorsanız, çeviri özelliği devre dışı olabilir.

Yabancı sayfa nasıl Türkçeye çevrilir?

Sayfayı başka bir dile çevirmek için: Adres çubuğunda. Çevir menüsünden çevirmek istediğiniz dili seçin.

Altyazı nasıl Türkçeye çevrilir?

Bilgisayarınızda Chrome’u açın ve “Diğer ayarlar”ı seçin. “Altyazıları etkinleştir”i seçin. Canlı çeviri özelliğini İngilizce dışındaki bir dilde kullanmak istiyorsanız: “Çevir”in yanındaki aşağı oku kullanarak tercih ettiğiniz dili seçin.

Dil ayarları nasıl değiştirilir?

Android cihazınızdaki dili değiştirin. Android cihazınızda Ayarlar’a gidin. Sistem dilleri ve giriş dilleri’ne dokunun. “Sistem”i bulamazsanız, “Kişisel” altında Diller ve giriş dilleri’ne dokunun. Bir dil simgesi ekleyin. Kullanmak istediğiniz dili seçin ve dokunun. Dilinizi listenin en üstüne sürükleyin.

Bir dosyayı nasıl Türkçeye çevirebilirim?

Belgeleri çevir Tarayıcınızda Google Çeviri’ye gidin Üst taraftaki “Belgeler”e tıklayın… “Bilgisayara Gözat”a tıklayın Çevirmek istediğiniz dosyayı seçin “Çeviriyi Görüntüle” veya “Çeviriyi İndir”e tıklayın

App Store’yi nasıl Türkçe yapabilirim?

iPhone veya iPad’inizdeki dili değiştirin. Dil ve Bölge Ekle’ye dokunun. Görünen uyarı, birincil diliniz olarak hangi dili kullanmak istediğinizi sorar.

Instagram Türkçeye nasıl çevrilir?

Instagram’da dil ayarlarınızı değiştirme Profilinize gitmek için sağ alt köşedeki simgesine dokunun veya profil resminize dokunun. Uygulamanızda ve medyanızda kullanmak istediğiniz dile dokunun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir